Skip to content

2018 week 8 | Lauwerkrans of Poedelprijs

L A U W ER K R A N S     O F   P O E D E L P R I J S

Succes en misère liggen dicht bij elkaar. Overal om ons heen zien we het gebeuren. Op de Olympische Spelen in Zuid-Korea worden we daar elke dag mee geconfronteerd.

Je doet je stinkende best, je geeft alles …….en toch lukt het niet.

Ook in de politieke arena worden miskleunen gemaakt, soms onbewust, soms door onachtzaamheid, of erger nog , soms door doelbewuste keuzes die totaal verkeerd uitpakken.

Hier in Wassenaar weten we er alles van en kunnen we er smakelijk over meepraten.

En toch …….moeten we hier geen lering uit trekken, moeten de politici niet eens wat vaker in de spiegel kijken ?

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en De Vrienden van Wassenaar hebben daarom eens extra alert naar de partij-publicaties gekeken.

In de column van week 6 ( in DWK van 07/02/2018 ) werd onder de titel “ Op Wie Moet Je Stemmen In Wassenaar “ ( te ) kort door de bocht geconstateerd dat er aan duidelijkheid bij de partijen, het een en ander schort. De Vrienden betreuren het dat deze insteek wellicht , op dat moment, bij de lezer een verkeerde indruk heeft gewekt.

Inmiddels zijn namelijk alle verkiezingsprogramma’s publiekelijk beschikbaar en deze bieden een uitgebreid inzicht in de plannen die ze met ons voor hebben.

Nogmaals onze verontschuldigingen en daarbij onze aansporing om kennis te nemen van deze programma’s.

In een column van november vorig jaar vragen we ook al aandacht voor de komende verkiezingen en vroegen we ons af welke politicus of politiek partij we in het ZONNETJE moeten zetten. Want al die plannen, ja ………die zien er mooi uit, prachtige toekomstbeelden

worden ons voor geschilderd. Maar ……wie of welke partij heeft de afgelopen 4 jaren nu echt laten zien dat ze iets gepresteerd hebben, dat ze de Wassenaarse belangen echt gediend hebben ?

Die politicus of politieke partij, die verdient onze steun, die verdient EEN PLUIM. Als U

uw keuze op < info@vriendenvanwassenaar.nl > kenbaar maakt , gaan we die pluim uitreiken op het Grote Lijsttrekkersdebat op 14 maart as.

Laat uw stem horen. Na de vele negatieve publiciteit die over ons dorp werd uitgestrooid de laatste maanden , is een positieve insteek een opkikker .

Wordt het een Lauwerkrans ?

Wij laten het U weten , want samen sterk voor Wassenaar !

Back To Top